torsdag 15 januari 2009

7 av 365


Detta vackra halsband fick jag som julklapp för några år sedan från barnen på den förskolan jag arbetade på då. Jag använder det flitigt och tycker extra mycket om det då det är handgjort.

Regler och fler bidrag hittar du här.

7 av 365 är accessoarer. Se hela tema listan här.

6 kommentarer:

  1. Morrn.

    Det är inte alltid som köpta ting uppskattas mest. Fin present.
    Fin bild
    Ha de bra
    Hasse

    SvaraRadera
  2. Jag skulle ju egentligen vilja vara med jag också på den här 365-utmaningen, men hade redan planerat för min egen bilddagbok så jag känner att jag måste sätta stopp nånstans för antalet bloggar jag orkar driva runt =) Men visserligen skulle jag kanske kunna kombinera de båda... Hmm...

    Och apropå din undran, så går jag in i vecka 27 nu. Runt 20 april är det tänkt att bäbisen ska anlända. Känner mig inte heller som världens smidigaste, men tack och lov har jag inte gått upp nästan något förutom magen. Ännu... Det är ju tre månader kvar att växa på, så kilona lär ju komma.

    SvaraRadera
  3. Oftast är det roligare att få något hemmagjort tycker jag. Jag har faktiskt ett liknande smycke som jag också tycker mycket om.

    SvaraRadera
  4. Det var en himla fin gåva. Förstår att du är glad över den.
    Ha det gott.

    SvaraRadera
  5. This is a really interesting photo. I'm curious about the stars on the fabric background...

    SvaraRadera
  6. You can attempt all of the video games free of charge in demo 우리카지노 mode both right here and at the top NetEnt casinos

    SvaraRadera